onsdag 17 mars 2010

Currydoftande sallad med mango och romanblad

1 portion:

Sallad:
6 klyftade coctailtomater
0,5 liten rödlök
1 riven morot
1 kruka hackad persilja
0,5 avocado
2 hackade vitlöksstrån

Dressing:
1 tsk honung
saften från en halv citron
2-3 msk kallpressad rapsolja
curry, gurkmeja
en doft kanel

Till servering:
0,5 mango
1 knippe romansallad

Blanda dressingen, krydda med curry, gurkmeja och kanel helt efter behag. Hacka/skiva/riv salladsgrönsakerna för sig.

Lägg ut romansalladsblad på en tallrik. Lägg över de blandade hackade grönsakerna och ringla över dressingen. Servera med stora stycken ätmogen mango.

Läs hela matäventyret här: Mikkans curry slaw.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv en rad eller besök min huvudsida på njutmaten.blogspot.com