3 portioner:
0,5 ring falukorv
1 dl skivad svamp
1 schalottenlök
smör
ca 3 rågade msk fin tomatpuré
2 tsk dijonsenap
2-4 msk vatten
1 dl spenatblad
1 morot i slantar
0,5 kruka persilja
ett par skvätt Worshestersås
2 msk grädde
salt&peppar
Fräs svamp, lök och tomatpuré i smör. Tillsätt senapen, salta och peppra och fräs med korven och moroten, båda i rätt tunnna skivor. Tillsätt en skvätt vatten så att det får bubbla ihop en smula, krydda med W-sås efter behag. Efter ett par minuter så rundar du av med färska spenatblad, nyhackad persilja och grädde. Låt bubbla ytterligare nån minut innan du serverar med riktigt fint hyvlad rödkål.
Läs hela matäventyret här: Den bästa matlagningen är den som blir av.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Skriv en rad eller besök min huvudsida på njutmaten.blogspot.com